středa 6. července 2011

Byl jsem za televizní hvězdu, i když...

...tam skoro nejsem vůbec vidět!
Jen chvilku.
Letos totiž náš pěvecký sbor, společně s dětským sborem Radost a dívčím souborem Puella, obstarával pěveckou hudební vložku 6.7. na Slavnostní ekumenické bohoslužbě k uctění mučebnické smrti Mistra Jana Husa. Tato mše, pořádaná v Betlémské kapli v Praze, byla přenášena, jako každoročně, Českou televizí v přímém přenosu na kanálu ČT2.


Aleluja:


Gounod mše - Kyrie:



Prosba:



Ktož sú Boží bojovníci:


Prameny: ČT

3 komentáře:

  1. Chacháááá a já jsem to od polovičky viděla, přepla jsem televizi a zaujalo mě zpívání. Měl jsi pěkně, do kamery, zamávat! :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Chaqcháááá, tak to jsem neviděla a nikdo mě neupozornil, abych se dívala. Dívala bych se :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nič si z toho nerob, že ťa nebolo vidieť :-) Aj ja som raz dávno bola za televíznu hviezdu. Náhodou som sa vyskytla na mieste, kde sa natáčala jedna televízna inscenácia. Tak ma tam obliekli do nemocničného úboru, dali pohár s kyslými uhorkami a mala som hrať tehotnú ženu čakajúcu na návštevu v nemocnici. Inscenáciu som videla, ale obraz so mnou nie, pretože som prišla k telke až po úvodných titulkoch. A práve počas nich bol záber na mňa :-( Fuj, niečo tu smrdí...to moja samochvála... Spievate pekné veci v tom vašom zbore. Ďakujem za sledovanie môjho blogu.

    OdpovědětVymazat